torstai 31. tammikuuta 2013

Viallinen jalka ja muita hankintoja

Kävin eilen lääkärillä kuulemassa viime viikon tutkimusten tuloksia. Oli verikokeita ja kokovartaloskannaus. Kivoja kuvia. Näytin hylkeeltä, jolla oli musta maksa ja muutama musta nivel. Lonkan kohtaan oli joku punaisella kynällä piirtänyt ympyrän, mutten tajunnut kysyä siitä mitään, kun ihmettelin, miksi maksani erottui niin selvästi. Se kuulemma tykkää varjoaineena käytetystä radioaktiivisesta nesteestä. Hyvä, luulin jo, että olin avannut liian monta viinipulloa.

Mitään varsinaista vikaa ei löytynyt, ei tulehduksia eikä nivelreumaa, mutta vasemmassa nilkassa on jotain outoa. Huomenna vien nilkkani CT-kuvaukseen, jospa se selvittäisi kivun syyn.

Lääkärireissun jälkeen en mennytkään tupakkakauppaan vaan lähes suorinta tietä kotiin. Kun oli se bussipysäkkikin ihan sairaalan lähellä. Yritän huomenna uudestaan hakea niitä hepeniä ja käsirautoja.

Hakemisesta tuli mieleen, että tarvitsisin uuden pölynimurin. Nykyinen ei toimi ollenkaan, työntää vain pahaa hajua ulos, muttei ime mitään. Ei edes koirankarvoja! Tarvitsen sellaisen laitteen, joka kulkee sievästi perässä, menee iloisesti kaikkiin koloihin ja kiskoo koirankarvat matoista ja sohvasta ilman kiroilua. Lisäksi suulakkeen pitäisi olla niin ruma/nätti, ettei toinen koiristani yrittäisi sitä tappaa.

Olen vähän netistä imureita katsellut, mutten raaskisi maksaa satoja euroja kapineesta. Nyt oli yhdessä kaupassa tarjous aaeekee-nimisestä koneesta alle satasella. Yritän huomenna ehtiä sitä katsomaan, ja ehkä ostamaankin.

Sini-keltaisessa kaupassakin pitäisi ehtiä käymään. Tarvitsen kaappeja tavaroilleni, joiden nurkissa lojumiseen alann tosissani kyllästyä. Kuinkahan minulta sujuisi lipaston kasaaminen? Työkaluja kyllä on, mutta löytyykö voimaa ja taitoja. Käy taas niin kuin lamppujen, jotka vieläkin lojuvat lattialla johdot rullalla.

2 kommenttia:

  1. Hei! Etsin blogilistalta haastettavia ja sinä olet yksi niistä. Käypä kattelee mun blogin puolelta homman nimi:

    http://topomaisteri.blogspot.fi/2013/01/haaste.html

    Ystävällisin terveisin, Topo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiito Topo, otan haasteen vastaan ja vastaan kysymyksiin kyllä. Ehkä en tänään, mutta pian kuitenkin.

      Poista