tiistai 9. heinäkuuta 2013

Pitikö nyt tämäkin tyhmyys tehdä!?

Voi helvetin helvetti! Ostin kuukausi sitten netistä "halvat" liput Suomeen ja takaisin ja vasta eilen tajusin, etten saa kuljettaa mukanani kuin käsimatkatavaraa. Voi kele, tana ja ttu!!! Olisin edes tajunnut vähän aikaisemmin ostostani tutkia, niin olisin saanut tilatuksi matkalaukun kuljetuksen aika pienellä summalla. Nyt joudun  maksamaan ainakin kaksinkertaisesti kentällä, jos sinne nyt koskaan pääsen.

Että voi v-tuttaa oma tyhmyys! Olin innoissani halvoista lipuista ja tottakai tulin kunnolla kusetetuksi. Olisi pitänyt lukea kunnolla lentoyhtiön teksti. Aina sama juttu, näen vain osan asiasta ja täpinöissäni ainakin puolet jää verhon taa.

Eihän tämä muuten mikään katastrofi olisi, mutta kun rahat on loppu. Siis niin loppu, että jouduin kolikoita eilen kaivamaan, että sain kasaan matkalaukun kuljetusta varten tarvitsemani summan. Ikinä ennen en ole lähtenyt reissuun näin vähin matkarahoin. Vasta ensi viikolla saan lomarahani ja heinäkuun palkan. Firma maksaa aina kuun 15. päivä riippumatta siitä, koska loma alkaa. Kiva.

Onneksi sentään aurinko paistaa täydeltä terältä, joten voin raahata matkalaukkuni bussille. Ja onneksi minulla on bussilippu. Taksia en voisi tässä konkurssissa ajatellakaan. Juu, onhan luottokortti, saattaa joku nyt sanoa. Niin on, mutta kun sekin on ihan tappiin käytetty.

No niin, haukkukaa nyt hulluksi ja vaikka miksi. Minä olen huono rahankäyttäjä ja menojeni suunnittelija. Kun nyt pääsisin Suomeen, niin sitten helpottaa. Saan sentään asua kavereiden ja sukulaisten nurkissa.

Hyvää lomaa vaan teillekin!

Jii Koo: Kyllä hätä keinot keksii. Kävin pika pikaa kultasepän luona myymässä vanhat kihla- ja vihkisormukseni. Olisin myynyt mistä lie saamani kultaisen ranneketjunkin, mutta sepäs ei ollutkaan jalometallia. Jotain on höynäytetty, joko minua tai ketjun antajaa. No, mitäs siitä, nyt ei ainakaan koirat kuse kintuille.

3 kommenttia:

  1. Halpalentoliput (ja monet muutkin älyttömän halvat tarjoukset) ovat todellakin petollisia, kun niihin ei sitten sisälly mitään "ylimääräistä". Ja ne mainoksissa olevat älyttömän halvat hinnat saattavat koskea vain osaa lennoista (yleensä ns. huonot ajankohdat) tai halpislippuja on vain muutama per lento. Juokset tarjouksen perässä ja huomaat saaneesi jotain ihan muuta kuin kuvittelit. :(

    VastaaPoista
  2. Nuo halpalentoliput ja halvat hotellit kannattaa tosi tarkkaan tutkia, että mitä niihin kuuluu ja mitä ei. Olen aikoinai harrastanut paljon omatoimimatkailua ja oppinut kantapään kautta;)
    Mutta elämässä sattuu kaikenlaista, onneksi sinulla oli kultaa mitä myydä! Loppu hyvin, kaikki hyvin;)

    VastaaPoista
  3. No voi helvetti mutta onneksi kaikki on kaiketi kääntynyt parhain päin? Tämä kun tulee myöhässä noiden omien ongelmien takia.

    VastaaPoista