tiistai 30. heinäkuuta 2013

Verensiirto

Elämäni pyörii nyt tuon pikku koiran ympärillä. Itku kurkussa yritän sitä hoitaa parhaani mukaan ja jutella ja halata ja silittää.

Eläinlääkäriltä sain tänään verikokeiden tulokset ja punasolut ovat pienellä kovin vähissä. Lääkäri ehdotti, että koiralle tehtäisiin verensiirto, joka kuulemma saattaisi auttaa. En tiedä, tuntuu kovin radikaalilta. Myöhemmin lääkäri soitti vielä ja sanoi, että perna pitäisi tutkia ja se tehtäisiin torstaina.

Vien koiran torstaina puolen päivän aikaan klinikalle ja haen illalla takaisin. Sitten kuulen, onko mun ilopillerillä pernasyöpä. Jos on, niin mitään ei enää ole tehtävissä.

Onneksi se sentään syö jauhelihaa, mutta ei muuta. Vesi myös kelpaa, ja juomisen jälkeen koira pissii parvekkeelle. En viitsi suuttua, huuhtelen vain pois. Parvekkeen viemärisysteemi korjattiin keväällä varmaan juuri tätä varten.

Ulkonakin on käyty. Kannan koiran hissiin ja hissistä pihalle. Siellä se seisoo ja istuu hetken ja sitten kannan sen taas sisään.

Luulen, että tiedän, miltä tuntuu elää maailmanlopun tunnelmissa.

5 kommenttia:

  1. Peukkuja että kaikki menisi hyvin ja ettei mitään ikävämpää enää löytyisi. Koruudet ovat kyllä sitkeitä taistelijoita ja kun se pahin tilanne on ohi, niin pian ne touhuavat vanhaan malliin. Toivon tosissani kaikkea hyvää koiruudelle ja sulle tietysti jaksamista <3

    VastaaPoista
  2. Ikävä tilanne :( Toivottavasti löytyy keinot parantaa koirakaveri.

    VastaaPoista
  3. Peukut on pystyssä koiruuden paremmalle ololle. Jospa se torstaina saisi jotenkin helpotusta.

    VastaaPoista
  4. <3 Voi helkkari! Jaksamista ja paranemista!

    -kummitus-

    VastaaPoista
  5. Kiitos kaikille, olette ihania. Rakas ystäväni siirtyi sateenkaarisillalle tänä aamuna. Itku ei tahdo loppua.

    VastaaPoista