maanantai 28. maaliskuuta 2016

Kun maailma muuttui

Jos olisin viime viikon tiistaina ollut ajoissa työmatkalla, olisin istunut metrossa siihen aikaan, kun terroristipaska räjäytti itsensä ja useita matkustajia. Ajatus kiertää aivoissani jatkuvasti. En saa nukutuksi, olen levoton, pää särkee, itkettää. 

Sinä aamuna satuin katsomaan uutisia ja jäin sohvalle istumaan ja kauhistuneena seuraamaan lentokentän tapahtumia. Kun lopulta lähdin töihin, oli julkinen liikenne jo pysäytetty. Menin takaisin sohvalle ja yritin tajuta, mitä oikein oli tapahtunut. Ilmoitin töihin pysyväni kotona sen päivän. 

Onneksi tuli tämä lyhyt loman tapainen. Peruutin hotellivaraukseni ja olen vain ollut. Lauantaina piti päästä näkemään muutakin maailmaa ja saada ajatuksia kasaan. 

Maailma on nyt muuttunut lopullisesti. Terroristit saivat aikaan sen, mitä halusivatkin. Minä en kuitenkaan suostu pelkäämään, vaikka varovainen yritän kyllä olla.  

Nyt on aikainen aamu ja olen ollut hereillä yli viisi tuntia. Pitää varmaan yrittää nukkua hieman ennen kuin koira pyytää lenkille. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti