perjantai 31. tammikuuta 2014

Sairastuu se pahakin akka

Sain sitten sairaslomaa. Tosin vain tämän viikon loppuun eli tähän päivään saakka, mutta ei haittaa. Eiköhän tämä tauti muutaman päivän levolla lähde tai ainakin asetu.

Omalääkärini oli taas niin mukava. Kyseli, kuinka elämä sujuu, kun ei olla pitkiin aikoihin nähty. Juteltiin aika pitkään kaikenlaista, kunnes päästiin asiaan. Yskänlääkettä määräsi ja kortisonivoidetta ihottumaan. Pariin vanhaan vaivaankin määräsi lääkkeitä. Hyvä se on hoitaa kaikki taudit tai sen tapaiset silloin, kun joskus harvoin lääkärin puheille menen.

Nyt en saisi mennä ulos ollenkaan, mutta kukas tuon koiran pissittäisi, joten vähän käyn ulkosalla piipahtamassa silloin tällöin. Kunnolla vaatetta päälle, niin ei tule kylmä. Tai eipä tuolla 8 asteen lämmössä hevin pääse palelemaan.

Eilen käveltiin apteekkiin kauhistumaan lääkkeiden hintoja. Yksi 20 pillerin satsi maksoi 75 euroa!! Kyllä on pillerillä hintaa. Onneksi saan sairaskassasta suurimman osan takaisin.

Oli muuten apteekissa samaan aikaan toinenkin koira ja toinenkin suomalainen. Hassu maa tämä. Koirat voi ottaa melkein mihin kauppaan vain ja suomalaisiin törmää tämän tästä.

Viime yön nukuin pitkästä aikaa tosi sikeästi ja heräsin ihanaan auringonpaisteeseen. Käytiin aamulenkillä turkkilaisessa vihannes-hedelmä-kukkakaupassa. Sieltä raahasin mukanani pari kiloa marokkkolaisia veriappelsiineja ja ison kimpun tulppaaneja. Niillä on parantava vaikutus.


2 kommenttia:

  1. Paranemista! Onpa kaunis tulppaanikimppu :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Tulppaani on aina ollut minulle sellainen kevään airut. Ne eivät vaan enää käyttäydy kuin ennen. Kukat eivät koskaa avaudu suuriksi. pituutta kasvavat kyllä.

      Poista