maanantai 29. huhtikuuta 2013

Hamsteriko minusta on tullut?

Ostin kaapin, ihan tavalliset ruotsalaisen, mutta kovin, kovin halvalla. Ajattelin, että tuonne käytävän päähän sen saisin sovitetuksi ja mittojen mukaan niin onkin. Nyt se näyttää liian suurelta. No, kaipa sen jonnekin nurkkaan saan ja voin käyttää vaikka siivouskomerona.

Koko ajan yritän päästä eroon turhasta tavarasta ja sitten menen ja ostan lisää. Sisäinen hamsterini ilmeisesti yrittää päästä väkisin ulos. Varasin toukokuiselle lauantaillekin kirpputoripöydän, jos vaikka jaksaisin raahata roiniani toisten töllisteltäväksi. Tai voi niistä joku käydä kaupaksikin.

Olen yrittänyt kaupata joitakin "hyviä" esineitä naamakirjan täkäläisessä ostaa-myy-vaihtaa-varastaa-ryhmän sivuilla, mutta aika huonosti on kelvannut. Vanhan fillarini sain lopulta eilen myydyksi peräti vitosella. Menikin hyvään - ja hienoon - kotiin ja onneksi uusi omistajapoika osaa pitää siitä huolen. Heti sain joltakin kommenttia, että myin liian halvalla. En tiedä, jos kympillä ei mene kaupaksi, niin sitten tingitään. Parempi pyörän on olla baanalla kuin kellarissa pölyttymässä.

2 kommenttia:

  1. Viisaasti ajateltu ja varmasti poika oli onnellinen uudesta polkupyörästään, liian paljon hyvää tavaraa päätyy kaatopaikalle kun ihmiset eivät viitsi markkinoida /myydä/antaa vanhoja mutta hyviä kamojaan toisille vaan vievät ne kaatopaikalle.

    VastaaPoista
  2. Totta. Viime kesänä näin ja ihmettelin, kuinka hyvää tavaraa ihmiset heittävät pois.

    VastaaPoista