torstai 14. helmikuuta 2013

Oma moka, ja tyhmä sellainen

Nyt harmittaa oikein kunnolla! Olen viikon verran valmistellut yhtä juttua ensi maanantaiksi ja tänään sain kuulla, että kaikki tekemäni täytyy hyväksyttää Isolla Pomolla.

Minä olen vain reippaana touhunnut ja päättänyt ja pistänyt asiat rullaamaan ja koko ajan olisi pitänyt kirjoittaa muistioita ja hyväksyttää jokainen pienen pienikin asia. Luulin, että Oman Pomon hyväksyminen riittäisi, mutta ei. Proseduurit ovat muuttuneet ja säännöt myös.

Nyt yritän hätäpäissäni saada jonkun kuittaamaan asiat, kun Iso Pomo on matkoilla. Sijaisensa on sairaana, kakkossijainen poissa tänään, kolmossijainen sairaana, jne. Jos kantti kestäisi, pyöräyttäisin kynällä pari kertaa paperissa, että saisin kaiken toimimaan maanantaina, mutta kun ei kestä. Turpiinhan siitä tulisi ja vaikka mitä muuta. Kohta yritän kampata raha-asioista päättävän pomon ja yritän saada häntä piirustamaan merkkinsä papereihin. Peukut pystyyn!

Alkuviikosta kyselin, mitä pitää hyväksyttää ja henkilö, joka tietää kaikesta kaiken, sanoi, ettei kaikkea tarvitse, sen kuin teet ja lähetät eteenpäin. Tänään sanoi, että tottakai tarvitsee, aina on niin tehty. Minä muistan sitten varmaan väärin, kun edellisellä kerralla samanlaisessa tilanteessa ollessani, mihinkään ei tarvittu pomon puumerkkiä. Kaikki hoitui kuin vettä vaan.

No, aika on toinen ja tekijät sekä päättäjät ovat vaihtuneet. Uskottava se kai on tällaisen dinosauruksenkin.

2 kommenttia:

  1. Mahtaako tuossakaan hyväksyttämisessä olla muuta kuin se, että Iso pomo pääsee pätemään? Toki en sinun firmaasi tiedä mutta niin se vaan tahtoo monessa puulaakissa olla, että jonkun joka ei edes vilkaise papereita, täytyy hyväksyä ne.

    VastaaPoista
  2. Joskun on ihan älytöntä, isoja päätöksiä voi tehdä itse, mutta kun on muutamasta eurosta kysymys, täytyy kaikki hyväksyttää.

    VastaaPoista