torstai 12. helmikuuta 2015

Musta koppakuoriainen lautasella

Oli se hauska uni! Oltiin työkavereiden kanssa syömässä ja lautasellani oli kaunis, kiiltävä ja suuri koppakuoriainen, perunamuusia ja värikäs rapu. Kovasti näytti herkulliselta, mutta kuva siitä olisi saatava ennen syömistä. Lähdin etsimään kameraani ja sillä välin työkaverini oli sotkenut koko lautasen, syönyt puolen koppiksesta ja levittänyt muussit värikkään ravun päälle. Suutuin aika lailla.

Samassa kuulin, kuinka vieressä istuva pomoni alkoi haukkua kuin koira. Hau, hau, hau! ja murinaa päälle. Ei hän vihaiselta vaikuttanut, kuhan haukkui. Ihmettelin moista puhetta, kun en mitään ymmärtänyt, sitten heräsin ja haukunta jatkui. Koirahan se siinä haukkui ja murisi unessaan juuri samalla äänellä kuin pomoni oli hetki sitten tehnyt.

Uudelleen nukahdettuani istuin kuorma-auton lavalla ja yritin pysyä kyydissä. Tie oli jäisen liukas ja luntakin oli ihan tarpeeksi.

Unet ovat kyllä outoja. Minä näen mitä kummallisempia juttuja joka yö. Joskus vähän pelottaakin nukkumaanmeno, kun koskaan ei etukäteen tiedä, mitä taas tapahtuu. Onneksi toistaiseksi olen vielä herännyt uniani ihmettelemään.

Voitin muuten taas eilen lotossa. Tällä kertaa kolme euroa. Olen siis lottovoittaja.

4 kommenttia:

  1. Onnea lottovoitoista!
    Onpa sinulla värikäs unimaailma :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, vähän isompia voittoja olisi kiva saada.
      Olen aina nähnyt värikkäitä unia ja tuntuu, että ne vain paranevat näin vuosien myötä.

      Poista
  2. Unet ovat ihania, kun niitä vaan näkee! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ovat! Viime yönä sain katsella niitä yhdeksän tunnin ajan. Harmi, kun kaikkia ei muista.

      Poista